سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ |۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 19, 2024
روسای شوراهای علمی گروه های مرکز تحقیقات اسلامی مجلس

حوزه/ رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در احکامی جداگانه رؤسای شوراهای علمی گروه های "فرهنگی و اجتماعی"، "مطالعات بنیادین حکمرانی"، "اقتصاد" و "مطالعات سیاسی" و "حقوق" این مرکز را منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه،، عطاالله رفیعی آتانی در احکامی جداگانه حجج اسلام والمسلمین و آقایان؛ حمید پارسانیا را به عنوان رئیس شورای علمی و سرپرست گروه فرهنگی و اجتماعی، نجف لک زایی را به عنوان رئیس شورای علمی و سرپرست گروه مطالعات بنیادین حکمرانی، استاد سید حسین میرمعزی را به عنوان رئیس شورای علمی و سرپرست گروه اقتصاد، سید سجاد ایزدهی را به عنوان رئیس شورای علمی و سرپرست مطالعات سیاسی و دکتر محمود حکمت نیا را به عنوان رئیس شورای علمی گروه حقوق مرکز تحقیقات اسلامی مجلس منصوب کرد.

لازم به ذکر است: اساتید حوزوی فوق در زمره شخصیت‌های برجسته علمی هستند که سال‌ها در مسئولیت‌های مختلف مهم علمی و معرفتی ایفای نقش نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا علاوه بر سابقه سال‌ها تدریس، پژوهش و تحقیق، عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر محمود حکمت نیا نیز از اساتید ممتاز حقوق و معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری و دبیر کنوانسیون بین المللی مبارزه با فساد (کنوانسیون مریدا) می‌باشند.

حجت الاسلام و المسلمین نجف لک زایی نیز استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع) و به عنوان معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی فعالیت دارند.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسین میرمعزی از اساتید برجسته اقتصاد اسلامی در حوزه علمیه قم است که در حال حاضر علاوه بر عضویت هیأت علمی در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی حوزه‌های علمیه هستند و پیش تر به عنوان معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه فعالیت داشتند.

حجت الاسلام و المسلمین سید سجاد ایزدهی استاد تمام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم و رئیس پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی هستند.

عطاالله رفیعی آتانی، رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در احکام مسئولان گروه‌های علمی آورده است: انتظار این است که با استفاده از تمامی ظرفیت‌های علمی حوزه‌های علمیه و نهادهای علمی و دینی، با تشکیل و مدیریت شورای علمی با عضویت صاحب نظران حوزوی و نیز هدایت علمی مربوطه، زمینه انجام پژوهش‌های مورد نیاز مجلس شورای اسلامی با عنایت به مأموریت‌های مرکز را فراهم آورید.

"تدوین اصول راهنما و سیاست‌های علمی گروه ناظر بر سیاست‌ها و برنامه‌های کلان مجلس در حیطه مأموریت‌های مرکز تحقیقات اسلامی"، "تهیه نظام مسائل و تعیین اولویت‌های پژوهشی متناسب با مأموریت‌های مجلس"، "شناسایی، جذب، ساماندهی و به‌کارگیری نخبگان و پژوهشگران مرتبط حوزوی به منظور پژوهش و مساعدت علمی اجرایی نظام قانونگذاری کشور" از جمله انتظارات رئیس مرکز از رؤسای شورای علمی گروه‌ها در این احکام عنوان شده است.

"تعامل نظام مند با حوزه‌های علمیه، مرکز پژوهش‌های مجلس و کمیسیون‌های مجلس جهت شناسایی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشبرد امور"، "ارائه نظرات کارشناسی و تخصصی مبتنی بر مبانی اسلامی و اصول و فنون قانونگذاری"، "برنامه ریزی جهت ارتباط مؤثر و حضور در جلسات مهم و راهبردی در حوزه علمیه و نهادهای علمی و دینی، مرکز پژوهش‌های مجلس، کمیسیون‌های تخصصی و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس"، برنامه‌ریزی، هدایت و نظارت راهبردی بر فعالیت‌ها و اقدامات گروه علمی در چارچوب وظایف و تشکیل مستمر جلسات شورای علمی گروه " از دیگر انتظارات مطرح شده در این احکام می‌باشد.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس همچنین در حکمی دکتر سید موسی پور موسوی را به عنوان مشاور خود در تعامل با نهادهای نظام منصوب کرد. دکتر سید موسی پور موسوی، دارای دکترای جغرافیای شهری و عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) تهران است که با حکم ریاست مجلس شورای اسلامی نیز عضو شورای پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی است.

همچنین در حکم دکتر پور موسوی مشاور رئیس مرکز در تعامل با نهادهای نظام آمده است: ارائه مشاوره در قلمرو نیازهای نظام به ویژه مجلس و اولویت‌های کاری و نیازسنجی‌ها، تسهیل جهت ارتباط کارشناسان مرکز تحقیقات با کمیسیون‌ها، فراکسیون‌ها و نمایندگان مجلس در پیشبرد امور مرکز، ایجاد تعامل با مجموعه همکاران مرکز تحقیقات اسلامی در قم و پیگیری مسائل کلان قم در تهران، رصد مستمر و شناسایی مسائل و مشکلات مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و ارائه راهکار بهبود وضعیت و ایجاد زمینه ارتباط و تعامل با کلیه نهادهای حاکمیتی و … از جمله انتظارات رئیس مرکز از ایشان می‌باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha